Partners

De Verbinding is van start gegaan in 2007. Belangrijke opdrachtgever vanaf het begin is Schipper Kozijnen, sinds 2012 ook Ruiter Dakkapellen en sinds 2017 Klok Dakkapellen. Voor deze landelijk bekende firma's, opererend aan de bovenkant van de markt, maakt De Verbinding complexe en hoogwaardige producten.

De laatste jaren heeft De Verbinding er opdrachtgevers bij gekregen, met name in de woningbouw.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers willen kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en een goede prijs. Als aan deze voorwaarden is voldaan, kiezen zij voor De Verbinding uit sympathie voor onze missie, én omdat wij actief meedenken in het belang van de opdrachtgever. Steeds zoeken we samen met onze opdrachtgevers naar nieuwe manieren om beide doelen te dienen: hoogwaardige kwaliteit en gevarieerd en uitdagend vakwerk in hout en aluminium voor dove vaklieden. Doet u ook mee?

Creatief partnerschap

Gelukkig, de economie trekt weer aan. Orderportefeuilles lopen vol. 'Nee' zeggen wilt u niet. Dat hoeft ook niet. Want De Verbinding springt bij. Met extra productiecapaciteit, tijdelijke versterking van uw eigen team of andere creatieve oplossingen.

Partner in MVO en Social Return

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en 'Social Return' staan bij steeds meer bedrijven en overheden serieus op de agenda. In de praktijk blijkt het echter nog wel eens lastig om aan maatschappelijke doelen ook concreet invulling te geven. Samen met De Verbinding lukt het wel. Samen met u maken we uw maatschappelijke doelen waar.