Partners

Klanten zijn de bestaansgrond van De Verbinding, en onze leveranciers zijn van wezenlijk belang voor onze productie. Zowel met klanten als met leveranciers streeft De Verbinding naar langdurig partnerschap.

Opdrachtgevers

De Verbinding is van start gegaan in 2007. Belangrijke opdrachtgever vanaf het begin is Schipper Kozijnen, sinds 2012 ook Ruiter Dakkapellen.

In 2017 nam De Verbinding ATG (de Ambachtelijke Timmerfabriek Groningen) over. Sindsdien hebben de aannemers in de Groninger regio De Verbinding ook ontdekt als leverancier van maatwerk kozijnen.

Onze opdrachtgevers willen kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en een goede prijs. Als aan deze voorwaarden is voldaan, kiezen zij voor De Verbinding uit sympathie voor onze missie, én omdat wij actief meedenken in het belang van de opdrachtgever. Steeds zoeken we samen met onze opdrachtgevers naar nieuwe manieren om beide doelen te dienen: enerzijds hoogwaardige kwaliteit en anderzijds gevarieerd en uitdagend vakwerk in hout en aluminium voor dove vaklieden. Doet u ook mee?

Partner in MVO en Social Return

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en 'Social Return' staan bij steeds meer bedrijven en overheden serieus op de agenda. In de praktijk blijkt het echter nog wel eens lastig om aan maatschappelijke doelen ook concreet invulling te geven. Samen met De Verbinding lukt het wel: alles wat u bij De Verbinding koopt, telt 100% mee voor uw SROI-opdracht.