De Verbinding BV

De Verbinding is een constructiebedrijf in hout en aluminium. Niks bijzonders? Toch wel. Want de meeste medewerkers van De Verbinding zijn doof. Maakt dat wat uit? Nee, eigenlijk niet. Want De Verbinding biedt klanten wat ze verwachten: hoge kwaliteit voor concurrerende prijzen.

Maar er is ook een verschil, want De Verbinding biedt vast werk aan mensen met een lastige handicap. Een werkomgeving waar doven elkaar verstaan en hun vakmanschap volledig tot zijn recht komt.

Om de dove medewerkers goed werk te kunnen bieden, staat de klant centraal: als de klant bij De Verbinding koopt, hebben de mensen van De Verbinding werk. Dus is klanttevredenheid (kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, prijs) voor ons belangrijk. Naast goede werkomstandigheden en, natuurlijk, een gezonde bedrijfsvoering, voor de continuïteit.

In toenemende mate hebben bedrijven in Nederland te maken met de Participatiewet en aanbestedingseisen (SROI). De Verbinding kan deze bedrijven helpen aan hun verplichtingen te voldoen. Zie hier hoe.

De Verbinding heeft een veelzijdige werkportefeuille. Zo blijft ons werk aangenaam gevarieerd.
Die veelzijdigheid is ook belangrijk omdat De Verbinding een werkgemeenschap wil zijn voor doven op alle professionele niveaus. Dus hebben wij werk voor meesters, voor gezellen en voor leerlingen. In alle gevallen levert De Verbinding vakwerk tegen concurrerende prijzen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Hout of aluminium. De Verbinding maakt het. 

Producten

 • Aluminium ramen en schuifpuien

  De Verbinding BV produceert aluminium ramen en schuifpuien van verschillende architecturen. Een goed raam / schuifpui houdt water, wind en kou buiten. Naar uw keuze voorzien wij de ramen en schuifpuien van tweevoudig of drievoudig isolatieglas.

 • Dakkapellen

  Een dakkapel verandert een ruimte met een schuine daklijn in een heerlijke ruime kamer met veel licht. En de dakkapel zorgt er voor dat deze ruimte ook comfortabel is door de hoge warmte-, koude- en geluidsisolatie.

 • Houtskeletbouw

  Prefab bouwen is in opmars. Een prefab huis kan in kortere tijd worden gebouwd dan bij traditionele bouw, het is goedkoper, er worden minder fouten gemaakt tijdens het bouwen en de opleverdatum is betrouwbaarder.

 • Prefab meterkast

  Bij de bouw van nieuwe woningen worden tot nu toe elektriciteit, water, telecom (en gas) gewoonlijk als laatste aangesloten. Het kan echter nuttig zijn de nutsvoorzieningen eerder aan te leggen met een prefab meterkast, direct nadat de fundering en de vloer zijn gestort en voordat de muren worden geplaatst.

 • Houten kozijnen

  Sinds De Verbinding op 1 september 2017 de Ambachtelijke Timmerfabriek Groningen (ATG) overgenomen heeft, is De Verbinding een hoogwaardig fabrikant van houten ramen, kozijnen, deuren en balustrades.

 • Design

  Met veel plezier maken de houtmeesters van De Verbinding ook andere mooie producten dan kozijnen dakkapellen en houtskeletbouw. Bijvoorbeeld: bijzondere meubels, waarbij wij graag samenwerken met bekende ontwerpers.

Nieuws