Over ons

De Verbinding is door de aandelhouders opgericht niet met een financieel doel, maar om goede werkgelegenheid te scheppen voor dove medewerkers. Zij zijn ouder van een doof kind. Van dichtbij zagen zij hoe moeilijk dove mensen aan werk kunnen komen. Dus besloten zij zelf het initiatief te nemen en werk te creƫren.

De Verbinding biedt vast werk aan mensen met een lastige handicap. Een werkomgeving waar doven elkaar verstaan en hun vakmanschap volledig tot zijn recht komt.

Om de dove medewerkers goed werk te kunnen bieden staat de klant centraal: als de klant bij De Verbinding koopt, hebben de mensen van De Verbinding werk. Dus is klanttevredenheid (kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, prijs) voor ons het belangrijkst. En daarna natuurlijk ook een gezonde bedrijfsvoering, voor de continuïteit.

 • Medewerkers

  De Verbinding telt 39 medewerkers. Van hen zijn 18 doof. In De Verbinding gebruiken we de Nederlandse Gebarentaal. Elkaar kunnen verstaan is belangrijk om je werk goed te kunnen doen en een goede sfeer te hebben met elkaar.

  verder lezen »

 • Verleden, heden en toekomst

  Steeds meer klanten weten De Verbinding te vinden.

  verder lezen »

 • Partners

  Klanten zijn de bestaansgrond van De Verbinding, en onze leveranciers zijn van wezenlijk belang voor onze productie. Zowel met klanten als met leveranciers streeft De Verbinding naar langdurig partnerschap.

  verder lezen »

 • In de media

  Door het bijzondere karakter van De Verbinding verschijnen we met enige regelmaat in kranten, tijdschriften en op TV. Hier een overzicht.

  verder lezen »

 • Governance

  De Verbinding BV (KvK-nummer 88491471) is een holding maatschappij, met drie
  werkmaatschappijen:

  verder lezen »

Missie

De Verbinding wil een werkgemeenschap zijn van en voor dove vaklieden in hout en aluminium en daarmee bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling, zelfrespect en een 'goed leven' van dove mensen in onze samenleving.

De Verbinding opereert zoals elk ander bedrijf in dezelfde branche, met hoge kwaliteit en marktconforme salarissen en prijzen.

2016