Over ons

De Verbinding is een constructiebedrijf in hout en aluminium. Niks bijzonders? Toch wel. Want de medewerkers van De Verbinding zijn bijna allemaal doof. Maakt dat wat uit? Nee, eigenlijk niet. Want De Verbinding biedt klanten wat ze verwachten: hoge kwaliteit en betrouwbare levertijden voor concurrerende prijzen.

Maar er is ook een verschil, want De Verbinding biedt vast werk aan mensen met een lastige handicap. Een werkomgeving waar doven elkaar verstaan en hun vakmanschap volledig tot zijn recht komt.

Om de dove medewerkers goed werk te kunnen bieden staat de klant centraal: als de klant bij De Verbinding koopt, hebben de mensen van De Verbinding werk. Dus is klanttevredenheid (kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, prijs) voor ons het belangrijkst. En daarna natuurlijk ook een gezonde bedrijfsvoering, voor de continuïteit.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Hout of aluminium. De Verbinding maakt het. 

 • Medewerkers

  De Verbinding telt 24 medewerkers. Van hen zijn 16 doof en 8 horend. In De Verbinding gebruiken we de Nederlandse Gebarentaal. Elkaar kunnen verstaan is belangrijk om je werk goed te kunnen doen en het gezellig te hebben met elkaar.

  verder lezen »

 • Verleden, heden en toekomst

  In de eerste jaren is De Verbinding vooral toeleverancier geweest van Schipper Kozijnen.

  verder lezen »

 • Partners

  De Verbinding is van start gegaan in 2007. Belangrijke opdrachtgever vanaf het begin is Schipper Kozijnen, sinds 2012 ook Ruiter Dakkapellen en sinds 2017 Klok Dakkapellen. Voor deze landelijk bekende firma's, opererend aan de bovenkant van de markt, maakt De Verbinding complexe en hoogwaardige producten.

  verder lezen »

 • In de media

  Vanwege het unieke karakter van de Verbinding, verschijnen we met enige regelmaal in kranten, tijdschriften en op TV. Hier een overzicht.

  verder lezen »

2016

Missie

De Verbinding wil een werkgemeenschap zijn van en voor dove vaklieden in hout en aluminum en daarmee bijdragen aan persoonlijk ontwikkeling, zelfrespect en een 'goed leven' van dove mensen in onze samenleving.

De Verbinding opereert zoveel mogelijk als elk ander bedrijf in dezelfde branche; met hoge kwaliteit en marktconforme salarissen en prijzen. De Verbinding doet uitsluitend een beroep op subsidies en andere financieringsbronnen ten behoeve van specifiek aan de doofheid verbonden meerkosten in de bedrijfsvoering.

Aandeelhouders

De aandeelhouders hebben De Verbinding opgericht niet met een financieel doel, maar om goede werkgelegenheid te scheppen voor dove medewerkers. Zij zijn ouder van een doof kind. Van dichtbij zagen zij hoe moeilijk dove mensen aan werk kunnen komen. Dus besloten zij zelf het initiatief te nemen en werk te creëren.